Doorgaan naar hoofdcontent

Ding 15 - PodCast


De eerste en enige via het internet verspreidde muziek-
of radiouitzending
die ik heb gedownload, is de 12-delige podcastserie van In Europa. Voor als ik me ooit eens zou vervelen. En daar kwam het maar niet van. Tot ik onlangs zo'n 8 uur in de trein doorbracht.


Op de kabbelende ZEN-stem van Geert Mak en het geroffel van de trein schommelde ik naar en van Berlijn! Een leuke ervaring.

Verder heb ik niet zoveel met deze dienst. Ik heb nog geen uitzen-ding gevonden die ik echt zou missen als ik hem niet zou 'podcas-ten' en heb ook geen behoefte daar naar te blijven zoeken.

Als mogelijkheden voor de bibliotheek zie ik gelijk een luisterboek-serie voor me. Een beetje zoals het hoorspel van Ollie B. Bommel. Een populair luisterboek, helemaal hip tegenwoordig, aanbieden als 24-delige podcastserie. Dat gaat vast veel verslaafde bezoekers opleveren!

Helaas bestaat er zoiets als auteursrechten, maar misschien kunnen we een deal sluiten? En als je het boek zelf voorleest, is dat dan ook strafbaar? Zo niet, dan stel ik graag mijn zwoele biebboekenstem ter beschikking! Eck, doe jij de muziek?

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.