Doorgaan naar hoofdcontent

Astrids Profiel

Kent u dit spel al? Doen ze bij OBD-23dingen.
En niks tegen ons zeggen hè. Foei!

Hier mijn persoonlijke beeldmozaïek: voornaam - eten - school - kleur - beroemdheid - drank - vakantie - toetje - worden - leven - ik - flickrnaam.

Aangenaam!

Reacties

  1. Hmmm....ik snap het 'spel' erin niet zo geloof ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh jee, moet je even naar beneden scrollen.

    Het antwoord op elke van de 12 vragen gebruik je als zoekwoord in flickr. Je kiest een foto uit de eerste serie hits en plakt de URL in de flickr mozaïek tool. Dan krijg je dus een mozaïek van 'jouw identiteit'!

    Best grappig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn DNA:
    http://www.flickr.com/photos/enschedeaanzee/2574067530/sizes/o/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ eazy: Leuk! Alleen, dat vrolijk rondhuppelende lammetje, op weg naar jouw bordje, dat vind ik wel een beetje pijnlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En laat er nou nóg een leuk flickr-spelletje in omloop zijn: echt iets voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we