Doorgaan naar hoofdcontent

Informatie Management; een sprookje

Waar we zo goed in zijn...



...maar wat voor al die nieuwe draken in opkomst misschien niet meer genoeg is. Ridders, verzamelt u!

Reacties

  1. Ha Astrid, Leuk!
    Ik heb het filmpje dat jij gescout hebt even op bibliotheek2.0ning gezet. Met een verwijzing naar de vindster natuurlijk :-)
    Grtz, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cool! Maar ik was wel een beetje op weg geholpen door essen2punt0.

    Klik in mijn archief op maart en je vindt nog een paar opvallende bibliotheekfilmpjes. Oh ja, en 11 april is ook briljant!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Assie,

    Ik begrijp niet hoe je iedere keer weer iets nieuws kan bedenken! Ik lees het niet iedere dag, maar vandaag dacht ik er weer eens aan. Ik ben benieuwd of ik het nu goed heb gedaan! Zal wel niet!
    Je verhaaltjes zijn leuk en je tekeningen/filmpjes een vondst. Waar haal je dat toch vandaan?

    Nou, tot een volgende keer!
    Oma uiltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag oma uiltje, wat leuk dat je weer even voorbij komt vliegen. En top dat het dus nu gelukt is! Niet meer vergeten :-)

    Veel van de dingen leer ik op de cursus, of ontdek ik zelf, of jat ik van anderen! En die leuke verhaaltjes, die schut ik uit m'n mouw of ik broed er een paar dagen op.

    Gewoon blijven komen dus! Tot gauw.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we