Doorgaan naar hoofdcontent

Variaties op een thema

Sommige mensen hebben niks met boeken. Geeft niks. Anderen hebben niks met muziek waar geen beat of gitaar in zit. Ook niet erg. Er zijn zelfs mensen die niks hebben met voetbal. U raadt het al... ik ben zo'n mens.

Voor die eerste twee types is het beslist niet moeilijk om te leven zonder in aanraking te komen met dat waar ze niks mee hebben. Voor type drie echter is het totaal onmogelijk om niet geconfron-teerd te worden met dat waar hij totaal niks mee heeft. (Veel ontkenningen, ik weet het, maar lees het nog eens rustig na, het klopt echt.)

Eén voordeel; de oranje-gekte levert ook leuke cartoons op en daar kan ik dan wel weer om lachen. Vooral als die grappenmakers dezelfde grap maken. Daarom, voor alle voetbalfans, voor deze ene keer, en dan wil ik er ook echt niks meer over horen!




Reacties

  1. Haha...goed gevonden Astrid! Leuk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Astrid

    Wij zijn aan het eind gekomen van onze cursus 23dingen
    Bedankt voor al jouw fijne reacties!

    Kanarie23

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stella: maar eh... die kleur van die massageballetjes... daar kan ik toch niet mee thuiskomen?!

    @kanarie: nou, ik ben er nog niet helemaal! maar gezellig was het zeker, of niet dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Even ter voorbereiding voor morgen: ik heb een oranje cowboyhoed op, mijn brulshirt aan en af en toe sla ik mijn Trom-pet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Astrid...zolang je ze alleen maar thuis gebruikt zal niemand het tegen je gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oké, BiebBean, jij wint.
    Ik blijf morgen weer thuiswerken. En de rest van de week, als je zo doorgaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Astrid

    Het was zeker gezellig maar ik denk niet dat ik verder zal bloggen
    Ik praat liever persoonlijk met jou. Bedankt voor jou tips voor de gmail en netvibes.

    Kanarie23

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb mij de hoon van mijn ega en de buren op de hals gehaald door tijdens de eerste wedstrijd van oranje te zeggen dat ik die lichtblauwe sokken geen gezicht vond.. Hoezo M/V?
    (en gisteren hadden ze wel opeens oranje sokken aan!)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het was zelf op het journaal. Stomme sokken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.