Doorgaan naar hoofdcontent

Enschede-Utrecht: 3 uur

Leermoment
Cartoons van Toos & Henk laten zich alleen via de URL uploaden als ze vervolgens in het archief van de site bijven staan!
Sorry, het was een leuke!

Reacties

  1. Ze zijn goed hè, die Toos en Henk toch ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zekers!
    Jammer dat jij ze al hebt, anders kwamen ze ook op mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach wat, ze zijn toch ook niet 'van mij'?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Astrid,
    En als je ze nou 's 'uitknipt' met Snippy? Of vind je het dan diefstal?
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Diefstal? Ik sla ze normaal gewoon op op m'n pc om ze daarna weer te uploaden. Altijd succes! Dus ja, m'n pc staat vol met gestolen goed, als je het zo wilt zien.
    Alleen nu dacht ik één keertje dat ik toch ook de gok via de URL-upload moest proberen. Verander nooit een strategie die werkt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aha, ik snap het! Ik dacht dat die plaatjes niet op te slaan waren en dat je het daarom zo deed. Maar van Snippy kun je wel vaker plezier hebben, maar dat wist je waarschijnlijk al.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yep, snippy en ik zijn dikke vrienden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.