Doorgaan naar hoofdcontent

Zouden reuzenpanda's ook hooikoorts kennen?



En voor de liefhebber: pandabrood!

Reacties

  1. Tja, zels panda's kunnen last van allergieën hebben, zo heb ik last van nies-aanvallen als mijn schoonmoeder in de buurt is, merkwaardig niet....?;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet zo even niet welk pilletje daar tegen helpt ;-) Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bij mijn schoonmoeder moet je altijd in het meervoud praten, zoiets als "wij Beatrix". Zo is het dus ook met het pilletje, dat worden al gauw pilletjes en dan ligt een overdosis al gauw om de hoek! Ga wel een stukje wandelen, is nog gezond ook! ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Tom: herstel: Heel Veel Sterkte!

    @eazy: hij was nieuw voor mij, maar ik moet echt elke keer hardop lachen. Perfect middel om de templatefrustratie te verzachten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, is dit echt Blokker? Ziet er erg professioneel uit. Komt er helemaal boven nog een mooie header? Dat zou het helemaal afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. je bent te snel! ben nog aan het afwerken.

    ja, alles van blogger. maak ik zo voor je ;-)

    header? als in een foto? geloof niet dat dat kan in deze opmaak...

    wordt vervolgd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. p.s. Is hooikoorst een grapje dat me ontgaat of is het een foutje? (Het staat nu zo prominent bovenaan...)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 'bovenaan' klopt al niet meer, dat komt door 'read more' natuurlijk... En p.s. slaat ook nergens op, want m'n ander reactie staat ergens anders. Nou ja, ff wennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @schrijver: Wat een heerlijke cryptische reactie! Ik kan niet helemaal terughalen wat je gedachtengang is geweest, maar ik neem aan dat het allemaal goed is gekomen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik bedoelde eigenlijk alleen maar dat er boven de panda 'hooikoorst' staat i.p.v. hooikoorts... En ik vroeg me af of dat een grapje of een foutje was.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @schrijver: Ik heb best humor, maar niet als het om taalfouten gaat. Hier heb ik echt 100x overheen gelezen. Dank!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo