Doorgaan naar hoofdcontent

Chrome Operating System

Vorige week blogde Jan Tweepuntnul er ook al over. Omdat ik net zo onder de indruk ben van het simpele filmpje en het zo te zien simpele nieuwe Operating System van Google Chrome, hierbij dat filmpje in de herhaling. Chrome OS in plain Englisch. Een fan van Chrome Browser ben ik al, dus laat maar komen!

Reacties

  1. Chrome werkt echt sneller. Nog niet alle applicaties kunnen er mee omgaan, maar Chrome is veelbelovend. Als het kan werk met deze brower.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @eazy en Reinoud: Google verovert de wereld, en wij helpen daar straks lekker aan mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi OS, maar... dit Operating System:

    1. verplicht je om ALTIJD online te zijn. Anders werkt het niet.
    2. slaat alles wat je doet op en 'verkoopt' jouw gegevens aan marketeers
    3. is Open Source, dus binnen afzienbare tijd zijn er talloze versies van met ieder zijn eigen bugs.

    Lang leve Apple Mac OSX !

    Groeten,

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Tom: Je hebt vast gelijk hoor, toch ben ik wel benieuwd én hoopvol.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we