Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn nieuwe loopbaan: levens organiseren


Reacties

  1. O leuk! Heb altijd al een PA willen hebben. Wanneer kun je beginnen, mijn stagiar laat niets van zich horen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zit nu weer even hoestend en met lichte koorts thuis. Je zult het met de digitale versie moeten doen ;-) (en aan zulke stagiaires heb je dus echt niks...)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je nieuwe kopfoto is leuk: ik dacht echt eerst dat het een kanten onderbroek was, en zag er toen pas een boek in ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een kanten onderbroek? Ik zou niet durven! Maar het geeft wel een heel andere dimensie aan het zoeken naar ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet-headers ;-) Nog 7 nachtjes slapen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoe bedoel je? Sinterklaas? Die heeft toch een kanten onderjúrk?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke spraakverwarring ;-) Ik bedoel dat ik over 7 nachtjes weer een nieuwe header zal plaatsen. Toevallig valt dat inderdaad samen met de Sint dit keer. Had ik nog niet aan gedacht. Wie weet inspireert het me...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zie wel dat er af en toe een nieuwe foto staat, maar heb nog nooit geteld na hoeveel dagen... Verschil tussen 'control-freak' en chaoot vermoed ik ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Misschien, voor mij hoort het gewoon bij één van de weekendtaken. Ik hou van structuur ;-) Jij mag je laten verrassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ga elk weekend brood en kaas kopen, behalve als het er niet van komt... Structuur is voor mij vooral iets waar ik af en toe van droom.
    Maar op mijn werk ben ik heel gedisciplineerd! Dat moet ook wel, met een dagelijkse deadline.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nix voor jou. Je krijgt het veel te druk...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @reinoud: Hoezo 'krijgen';-) Misschien moet ik deze Astrid eerst maar eens inzetten om m'n eigen leven te (her)organiseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Astrids goal is to be simple to use..
    We love Astrid!
    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo