Doorgaan naar hoofdcontent

Gevallen...


Flo 20-02-2010

Reacties

  1. Het zal wel reuze dom zijn, maar wat is nou de grap? Ik snap hem niet...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @schrijver: Tja, ik snap je vraagtekens, maar volgens mij moet je de humor van Flo een beetje kennen om de subtiliteit van deze grap te voelen. En gek genoeg kan ik het je niet in woorden uitleggen.
    Er zullen vast nog veel cartoons volgen, maar niet hier, dit is geen politiek blog. Juist daarom vond ik deze heel toepasselijk voor Scribbles: je voelt dat er iets gezegd wordt, maar het zit ergens tussen de regels.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is dus duidelijk: hier ben ik te dom voor! Ik had niet eens door dat het een politiek grapje was. (En nu nog steeds niet trouwens. Het kabinet staat er nog, wat is dat kopje dan?) Maar een grap hoor je natuurlijk niet te hoeven uitleggen, hoewel het soms wel helpt...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @schrijver: eh... 'het kopje' staat symbool voor 'het kabinet', verder moet je er zelf maar wat van maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tja, en dan staat er wel een levensgroot 'kammenet' op de achtergrond... Logisch dat ik niet begrijp! (En dat alleen het oortje eraf ligt lijkt me niet te kloppen, het kabinet ligt geheel in gruzels en bestond m.i. in feite al langer uit aan elkaar gelijmde stukjes.)
    Maar over humoer is het slecht dicussiëren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.