Doorgaan naar hoofdcontent

*OpenMargin geopend!

Vandaag zag ik de hashtag #TNW2011 vaak voorbij tweeten. Er was kennelijk weer wat leuks te doen! Ik begreep pas dat het écht om iets leuks ging toen ik de tweet van m'n kantlijnkrabbelende vrienden van *OpenMargin voorbij zag komen. Ze hebben hun mooie project met trost gelanceerd tijdens The Next Web in Amsterdam. Top! En dat vond tweetende collega Jan Klerk ook.

Weten wat hun appje precies doet? Bekijk deze mooie demo. En bestel die iPad dus nu toch maar, weer een reden om dat niet langer uit te stellen.

Two Thumbs Up voor Ruth, Joep en Marc!

Reacties

  1. Dank je wel voor de bemoediging Astrid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Joep: de eer is aan jullie, nu hopen dat de app z'n weg naar de dankbare gebruiker vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. iPad vorige week gekocht, over dat appje denk ik nog even na.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @sofie: wauw, een mooi kadootje voor jezelf dus! Die behoefte aan nog meer handige apps komt vanzelf als je gewend (en verslaafd) bent ;-) Dan weet je deze in ieder geval te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we