Doorgaan naar hoofdcontent

Spanning op BieblogHengelo


Het zijn spannende tijden in boeken- en bibliotheekland. Niet vanwege de bezuinigingen, ben je mal, maar omdat juni de Maand van het Spannende Boek is. Niet opgevallen? Dan bent u deze maand nog niet in boekhandel of bibliotheek geweest. Doen, want u krijgt een gratis spannend boek bij uw aankoop of uitlening. En op=op.

De redactie van Bieblog Hengelo wilde deze spanning niet ongemerkt voorbij laten gaan en schakelde haar schrijversnetwerk in. Want eerlijk gezegd, wij van de redactie hebben ook wel eens zin om de pen even aan iemand anders te geven (maar dat hebt u niet van mij). Dus hebben we een aantal schrijvers van spannende boeken gevraagd om vrijwillig een gastrecensie te schrijven over hun favoriete spannende boek. En het mooie is dat we daar hele leuke reacties op hebben gekregen.

Dus we hebben deze maand een topteam van echte schrijvers te gast op ons Bieblog. Had u dat nog niet gezien? Geeft niks, hier een herkansing. Met op rij een bijdrage van:

  • Peter de Zwaan
  • Roel Janssen
  • Nicole Stemers
  • Almar Otten
  • Judith Visser
  • En dan zijn we nog niet helemaal klaar...

Eerlijk is eerlijk, alle credits gaan naar m'n collega's die dit hebben geregeld en gepost. Ik heb me enkel braaf op mijn vaste bijdrage hoeven storten. Geen punt, dat was ook best wel weer spannend (met morgen een nieuwe spannende film).

En zo blijven we proberen om met ons Bieblog aan te sluiten bij de actualiteit. Volgens mij worden we daar steeds handiger en inventiever in. What's next jongens? Ik weet het: zomerlezen!

Reacties

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo