Doorgaan naar hoofdcontent

Positieve ervaringen ontplooien



Oké, het is hier dus een beetje stil. Het was mij ook opgevallen. Niks ernstigs hoor. Gewoon een samenloop van omstandigheden. Iets met veel werk, veel veranderingen, weinig inspiratie en weinig motivatie. Zoiets. Overkomt ons allemaal wel eens en komt ook allemaal wel weer goed. Zodra alle 'veel' wat minder wordt, komt er vanzelf weer meer van alle 'weinig'. Toch?

Ook mooi is dat er eerst nog een vakantie in het verschiet ligt, die daar zeker een handje bij gaat helpen. De sleutelwoorden van die vakantie hebben trouwe twittervolgers al wel vaker voorbij zien komen: yoga, Kyrin Hall, stilte-retrait, detox, Kris & Tijn Touber, Zuid-Limburg, Maastricht. Nou ja, u ziet, ik ben in goede handen. Maar het zal hier dus nog wel even een beetje stil blijven.

Het is dan ook geen toeval dat ik voor deze week - want dat doe ik natuurlijk nog wel heel trouw - een mooie inspirerende kwaliteit trek om met u te delen. En om bij me te dragen.

Ontplooien
Open je naar boven en naar buiten. Stijg uit boven je huidige leven. Maak je perspectief breder en sluit niets uit. Blijf groeien en je ontplooien.

Want volgens mij is dat wat me het laatste jaar vooral heeft beziggehouden en wat er ook nog wel even zal blijven. Ontplooien in werk, in het veranderen, in dat wat me inspireert en motiveert. Waarbij de belangrijkste les voor mij was en is om vooral alle positieve ervaringen daarin te benadrukken. Nou, als dat op zeker moment geen nog mooiere scribbles oplevert, dan heb ik echt ergens even niet op zitten letten.

Op naar een krachtig nieuw seizoen dus.
We gaan het warm maken!

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo