Doorgaan naar hoofdcontent

Vertraging



Dat is nou jammer.

Na een heerlijk ontspannen weekend.
Met veel gerealiseerde voornemens voor lichaam en geest.

Na een productieve Bibliotheek op school-dag.
Met inspirerende gesprekken over centrale ondersteuning voor bibliotheken in Overijssel.

Na een strakke hang-out met m'n vaste landelijke collega's.
Met stevige afspraken voor een sterke communicatie op de Bibliotheek2daagse en de NOT.

Na al die voortvarende stappen, denkt m'n lijf: "het is wel even mooi geweest".
Dikke keel, natte neus, warme wangen, rillerige rug. U kent het wel.

Het goede nieuws: ik had m'n agenda al leeg georganiseerd.
Dit wordt een rustige week, lieve mensen.
De versnelling staat in z'n één.

Reacties

  1. Ja, ik ken het zeker wel en realiseer me nu pas dat er bij mij waarschijnlijk ook iets onderweg is ... voor mij dus ook even rustig aan en straks kippensoep met heel veel pepertjes. Dan zweet je het meteen lekker uit (volgens beproefd recept van Babbe). Ik zal aan je denken!
    Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, ik ben er gelukkig snel doorheen gekomen. Twee dagen rustig thuiswerken helpt ook prima. Beterschap (alvast!). X

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.