Doorgaan naar hoofdcontent

Bouwwerk


Het is weer bijna #b2d2012. En daar mag half bibliotheekland zich weer presenteren. Terwijl de andere helft er naar kijkt, zich informeert en er iets van vindt. En samen vieren we feest, ook niet onbelangrijk! Dit jaar sta ik weer op de beursvloer, namens de Bibliotheek op school natuurlijk. En dit jaar mag ik vier mini-sessies geven. Om u te laten kijken, te informeren, er iets van laten vinden en om u te prikkelen.

Want ik heb me behoorlijk uitgesloofd om de juiste beelden bij de juiste woorden te vinden. Woorden met als rode draad de bouwstenen en tools van deze aanpak en het noodzakelijk teamwork om alles te realiseren. En dat is echt zo leuk om te doen. Want hoe meer foto's ik ontdekte, hoe duidelijker het verhaal werd. In plaats van beeld bij tekst te zoeken, ontstond er vanzelf tekst bij het beeld. En oh oh, wat heb ik - onder het bezielde toeziend oog van beeldspecialist Essen2punt0 - een paar prachtige plaatjes voor u in petto!

Dus ik zou zeggen: meld u aan voor de Bibliotheek2daagse, schrijf u in voor de mini-sessie van de Bibliotheek op school en laat u verrassen. Maar reken erop dat u niet alleen maar achterover mag zitten. De afspraak is als volgt: ik de mooie praatjes bij wat krachtige plaatjes, u straks de daadjes!

Tot woensdag 12 december in de Abdij van Middelburg.

Foto by gusset

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.