Doorgaan naar hoofdcontent

Blogspanning


Heb ik weer. Die lieve redactie van ons Hengelose Bieblog bedacht een leuke actie tijdens de komende Maand van het spannende boek: we gaan de hele maand over thrillers bloggen! Ja leuk, maar die lees ik nooit. En spannende film is ook niet echt mijn ding. En alle boeken die ik ken die wel spannend genoeg zijn, daar héb ik al over geblogd. Dus zo verliet ik vandaag de bieb met twee vers uitgezochte thrillers in m'n tas. Huiswerk voor het bieblog. En bedankt.

Maar die lieve redactie had daarnaast nog een veel leuker idee: gastbloggers! Dus ja, u mag mij uit de brand helpen. Leest u graag thrillers en vindt u het leuk een keer een post te schrijven op ons Bieblog? Grijp uw kans, doe mee, win eeuwige roem en verdien een koffiebon voor het leescafé.

De spelregels worden op onze website uitgelegd. Dus gewoon voor 31 mei reageren en er iets moois van maken. Echt, ik ben u eeuwig dankbaar! Juni wordt een mooie spannende maand, ik voel het.

Reacties

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we