Doorgaan naar hoofdcontent

Zomerschoonmaak


Opgeruimd staat netjes. Zo werkt dat toch? Dat geldt niet alleen voor die keuken, kledingkast of garage, maar dat geldt zeker ook voor je lichaam. Want als je eens in de zoveel tijd even aandacht schenkt aan het opruimen van alle ballast in vooral je spijsverteringskanaal, dan krijgen huid, haar en gehele uitstraling ineens een mooie schone glans.

Hoe doe je dat? Geen zeep of azijn drinken, maar gewoon even detoxen. En als u houdt van de Indiase keuken en graag aandacht schenkt aan een uitgebalanceerde maaltijd qua kleur, elementen en smaken, dan kan ik u zeker een Ayurvedische detox aanraden. Ik blogde begin deze week ook al over die Ayurvedische keuken op ons Biebloghengelo.nl.

Maar goed, mijn 10-daagse schoonmaakprogramma zit erop. En dat voelt bijzonder lekker. Nieuwe recepten leren kennen, fijne smaken geproefd, lichaam opgeruimd en inderdaad, een stralende uitstraling. De foto's van alle gerechten bewijzen dat het ook zeker geen saaie dagen waren. Dat ik dit niet had gekund zonder het complete detoxpakket en de fijne begeleiding van voedingsconsulente Daniëlle van den Stoom wil ik hier nog wel even melden. Voor mij was het vooral een mooie ervaring van aandacht geven aan jezelf en het leven. En dat is in deze wereld vol prikkels wel eens goed om bij stil te staan.

Meer weten of ook een keer doen? Daniëlle helpt u graag verder. En voor morele steun mag u gerust bij mij aankloppen.

Namasté

Reacties

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we