Doorgaan naar hoofdcontent

This Precious Life



Hai, meet Léah. Jazz singer, story teller en yoga teacher. Met ook nog een leuke dans- en acteercarrière in haar rugzak. Léah is een inspirerende vriendin met een missie. Ze wil haar achtste cd afmaken, twee muziekvideo's opnemen en een live concert organiseren. Om dat te financieren doet ze heel modern aan crowdfunding. En is ze dus op zoek naar u, de liefhebber en sponsor.

Haar verhaal kan ze heel goed zelf vertellen. Deze video laat mooi zien wie ze is, wat ze doet en waarom ze dit graag wil. Voor alle mogelijke ondersteuning - groot of klein - verwijs ik naar haar Kickstarter projectpagina.



Mijn verhaal? Léah was m'n eerste yogaleraar tijdens meerdere retreats en workshops. Zij heeft me de stevige basis gegeven die me altijd helpt bij welke andere leraar of yogavorm dan ook. Haar 'tone of voice' maakt van elke les een bijzondere reis. En haar 'art of living' geeft onze vriendschap net dat beetje meer. Een inspirerende vrouw dus, en die gun ik graag dit mooie project.

Daarom, lieve volger, als je vertrouwt op mij dan mag je ook vertrouwen op dit goede doel. Ik hoop dat ze haar dromen kan realiseren.

Website Leah Kline

Reacties

Populaire scribble

Kies: een gedicht

Bart Moeyaert was van januari 2006 t/m januari 2008 stadsdichter van Antwerpen. Alles wat hij in deze functie schreef - en meer - is gebundeld in Gedichten voor gelukkige mensen . Achterin staat vermeld voor welke gelegenheid elk gedicht is geschreven en hoe het onder de inwoners werd verspreid, variërend van duizenden emails en boekenleggers via de achterkant van theaterkaartjes tot één lange zin in de nieuwe stationshal. Naast deze bundel zijn de gedichten ook te beluisteren op de stadsdichterpodcast . Geweldig, want als er iemand is die het luisteren waard is, dan is dat Moeyaert wel! En zo'n podcast, dat lijkt me ook wel wat voor de stadsdichter van Hengelo , nietwaar? Daarom hierbij m'n favoriet uit deze bundel in beeld & geluid. Omdat deze zo mooi mijn persoonlijke vakantieoverpeinzing verwoordt. Stadsdichterpodcast: Kies Kies Bestaan kan iedereen. Er zijn vraagt moed. En wat de dichter doet is pleiten voor het een. Hij wil zijn leven niet door we