Doorgaan naar hoofdcontent

Positieve ervaringen ontplooienOké, het is hier dus een beetje stil. Het was mij ook opgevallen. Niks ernstigs hoor. Gewoon een samenloop van omstandigheden. Iets met veel werk, veel veranderingen, weinig inspiratie en weinig motivatie. Zoiets. Overkomt ons allemaal wel eens en komt ook allemaal wel weer goed. Zodra alle 'veel' wat minder wordt, komt er vanzelf weer meer van alle 'weinig'. Toch?

Ook mooi is dat er eerst nog een vakantie in het verschiet ligt, die daar zeker een handje bij gaat helpen. De sleutelwoorden van die vakantie hebben trouwe twittervolgers al wel vaker voorbij zien komen: yoga, Kyrin Hall, stilte-retrait, detox, Kris & Tijn Touber, Zuid-Limburg, Maastricht. Nou ja, u ziet, ik ben in goede handen. Maar het zal hier dus nog wel even een beetje stil blijven.

Het is dan ook geen toeval dat ik voor deze week - want dat doe ik natuurlijk nog wel heel trouw - een mooie inspirerende kwaliteit trek om met u te delen. En om bij me te dragen.

Ontplooien
Open je naar boven en naar buiten. Stijg uit boven je huidige leven. Maak je perspectief breder en sluit niets uit. Blijf groeien en je ontplooien.

Want volgens mij is dat wat me het laatste jaar vooral heeft beziggehouden en wat er ook nog wel even zal blijven. Ontplooien in werk, in het veranderen, in dat wat me inspireert en motiveert. Waarbij de belangrijkste les voor mij was en is om vooral alle positieve ervaringen daarin te benadrukken. Nou, als dat op zeker moment geen nog mooiere scribbles oplevert, dan heb ik echt ergens even niet op zitten letten.

Op naar een krachtig nieuw seizoen dus.
We gaan het warm maken!

Reacties

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.