Doorgaan naar hoofdcontent

Gouden Hemel


Ter afsluiting van een vermoeiende week lopen we de Grote Kerk in voor een bijzondere voorstelling van m'n Grote Held. Het is mooi om te voelen dat de avond al gelijk een andere kleur krijgt als ik door die Grote Deur de andere omgeving in loop. De voorstelling is eigenlijk al gelijk begonnen.

Hoe groot is het contrast met de twee platte dames die op hoge poten de kerk juist verlaten. In onvervalst Twents brengen ze elkaar en wie het horen wil op de hoogte van hun verontwaardiging.

"Wát? Zóo duur? Nou, dat mot dan zeker wel gòld wezen wat daor spölt!"

Goud?
Ja, Bart Moeyaert.
Met het Nederlands Blazers Ensemble.
En dat speelde Hemels.

Reacties

  1. Ik had er ook al een kaartje voor gekocht... Maar ja, toen kwam daar het concert van Radujsja met het Eibergs Mannenkoor op diezelfde datum en als je in een koor zingt, dan moet je er ook zijn als er een concert wordt gegeven. Ook wij hebben "hemels" gezongen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zingt? In een Mannenkoor? Interessant... ;-) Maar fijn dat je ook een hemelse avond had. Je hebt wel wat gemist hoor, hopelijk kun je deze hemelreis nog ergens inhalen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.