Doorgaan naar hoofdcontent

Rara...


Ik ben in de loop van de tijd verschillende koosnamen gaan gebruiken voor de jongste van het kinderstel. Als je acht bent, dan mag dat nog. Prinses, jonge dame, monster, het hangt een beetje van de situatie af. En ach, ze luistert toch wel.

Wanneer ze deze zondag weer gezellig vroeg - maar keurig volgens afspraak - tussen ons in kruipt, verwelkom ik haar met een nog wat slaperig: "Ha Moppie". Wat ze fris en helder beantwoordt met: "Hallo Raadsel!"

Oké, ik ben wakker :-)

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.