woensdag 30 december 2020

2020 - een terugblik


Vuur verteert alles wat het aanraakt. De vlammen herinneren ons aan de vergankelijke aard van de werkelijkheid en hoe situaties snel kunnen veranderen in schoonheid of chaos. Vuur is passie, en zijn dansende vlammen nodigen ons uit om naar de hemel te reiken. Warmte en licht zijn hemels, maar te veel warmte kan ons verschroeien. Volledig in de energie van vuur stappen betekent volkomen getransformeerd worden, zoals de Feniks die uit de as herrijst. 

DE UITNODIGING: Verwarm je handen en je hart door je innerlijke vuur. Laat het je ontberingen wegbranden; laat het je pijn en je verdriet verteren. Is het leven te star, te koud of te oppervlakkig geworden? Steek een kaars aan of maak een vreugdevuur en gooi alles dat stijf en pijnlijk is geworden in de vlammen. Geef het allemaal aan het vuur voor een snelle transformatie. Zet je leven in vuur en vlam! 

HET MEDICIJN: Voel je je te vurig? Bent u reactief en opvliegend geweest ten opzichte van anderen? Deze kaart is gekomen om je te vertellen dat alle vurige emoties die op anderen gericht zijn, een averechts effect op jezelf kunnen hebben. Het is geen goed idee om met vuur te spelen als je uit balans of boos bent. Dit is niet het moment om te handelen of te reageren. Het is tijd om je innerlijke vuur te temmen en er vriendschap mee te sluiten, zodat het je niet verschroeit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten