Doorgaan naar hoofdcontent

De kleur van klankMeer van dit moois vindt u bijvoorbeeld hier en hier.
Met dank aan m'n favoriete Antwerpse schrijver voor deze muzikale tip.

Reacties

  1. @Natalie: daar hebben ze een knop voor uitgevonden: repeat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Sofie en AvA: leuk jullie hier ook nog even te zien. Ja, mooi hè. Ik ga er ook spontaan van dansen! Dank Bart ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie afsluiter van deze productieve dag! dank.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.