Doorgaan naar hoofdcontent

Vrijheid blijheid

Reacties

  1. He Astrid....Super leuke blog heb je! Nu heb ik vandaag besloten weer meer te gaan bloggen. Maar nu ik jouw lay-out zie, word ik een beetje ontevreden over mijn eigen blog. Zou je mij kunnen vertellen hoe jij aan je lay-out komt en hoe je die verwijzigingen naar je twitter/facebook en hyves account hebt gemaakt.

    Bedankt alvast!
    Gr Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Saskia, leuk dat het je inspireert. Ik heb je een DM getweet met m'n mailadres, dat werkt vast veel beter voor alle tips en trucs. Tot horens.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.