Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwsbrief #1 van de Bibliotheek op school


Het is zover: de eerste nieuwsbrief van de Bibliotheek op school is uit!

Projectleider Jan Plooij legt nog even uit wat we ook alweer doen en waarom dat een goede zaak is. Vervolgens geven alle deelprojecten de stand van zaken weer, maar vertellen vooral wat u van ons mag verwachten dit jaar.

Daarmee hebben we als project een belangrijke eerste stap gezet in meer communicatie, meer informatie en meer duidelijkheid. En dat is een goede zaak.

De complete nieuwsbrief in pdf vindt u hier.
De uitgelichte onderdelen op onze website vindt u hier.
En aanmelden voor de mailinglist kan hier.
Dan verschijnt nieuwsbrief nummer 2 vanzelf in uw mailbox.

En ook dat lijkt me een hele goede zaak!


Reacties

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g