zondag 4 augustus 2013

Zomerschoonmaak


Opgeruimd staat netjes. Zo werkt dat toch? Dat geldt niet alleen voor die keuken, kledingkast of garage, maar dat geldt zeker ook voor je lichaam. Want als je eens in de zoveel tijd even aandacht schenkt aan het opruimen van alle ballast in vooral je spijsverteringskanaal, dan krijgen huid, haar en gehele uitstraling ineens een mooie schone glans.

Hoe doe je dat? Geen zeep of azijn drinken, maar gewoon even detoxen. En als u houdt van de Indiase keuken en graag aandacht schenkt aan een uitgebalanceerde maaltijd qua kleur, elementen en smaken, dan kan ik u zeker een Ayurvedische detox aanraden. Ik blogde begin deze week ook al over die Ayurvedische keuken op ons Biebloghengelo.nl.

Maar goed, mijn 10-daagse schoonmaakprogramma zit erop. En dat voelt bijzonder lekker. Nieuwe recepten leren kennen, fijne smaken geproefd, lichaam opgeruimd en inderdaad, een stralende uitstraling. De foto's van alle gerechten bewijzen dat het ook zeker geen saaie dagen waren. Dat ik dit niet had gekund zonder het complete detoxpakket en de fijne begeleiding van voedingsconsulente Daniëlle van den Stoom wil ik hier nog wel even melden. Voor mij was het vooral een mooie ervaring van aandacht geven aan jezelf en het leven. En dat is in deze wereld vol prikkels wel eens goed om bij stil te staan.

Meer weten of ook een keer doen? Daniëlle helpt u graag verder. En voor morele steun mag u gerust bij mij aankloppen.

Namasté

Geen opmerkingen:

Een reactie posten