Doorgaan naar hoofdcontent

Boekenboom


Heb ik net m'n traditionele ballenbak gevuld en met lampjes omwikkeld, kom ik deze snoezige boekenboom tegen op internet. Hoe fleurig wil je je kerst hebben? Ik bedoel maar.

Lijkt me trouwens een prima investering voor al die afgeschreven boeken in bibliotheken. En een sterk staaltje teamwork. Even sorteren op dikte, een stevige basis leggen van al die encyclopedieën die toch niet meer worden gebruikt, langzaam opbouwen naar de bouquet-romannetjes, afsluiten met een mooie dichtbundel, lampjes er omheen draaien en klaar!

Kijk hier voor de bron en de bouwinstructies. Ga ik vast op zoek naar een geschikte plek.
Fijne feestdagen.

Reacties

  1. Prachtig Astrid! En geen gedoe met uitgevallen naalden en zo. Alleen: ik zet altijd echte kaarsjes in de boom, met zo'n knijperstandaardje. Dat wordt met een boekenboom wel lastiger...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, maar echte knijpkaarsjes in een echte boom is toch ook best spannend? Mijn advies voor je mooie boekenboom: zet op de hoeken een waxinelichtje. Tenzij je allemaal loslopende katten of honden hebt...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.