zondag 8 december 2013

Boekenboom


Heb ik net m'n traditionele ballenbak gevuld en met lampjes omwikkeld, kom ik deze snoezige boekenboom tegen op internet. Hoe fleurig wil je je kerst hebben? Ik bedoel maar.

Lijkt me trouwens een prima investering voor al die afgeschreven boeken in bibliotheken. En een sterk staaltje teamwork. Even sorteren op dikte, een stevige basis leggen van al die encyclopedieën die toch niet meer worden gebruikt, langzaam opbouwen naar de bouquet-romannetjes, afsluiten met een mooie dichtbundel, lampjes er omheen draaien en klaar!

Kijk hier voor de bron en de bouwinstructies. Ga ik vast op zoek naar een geschikte plek.
Fijne feestdagen.

2 opmerkingen:

  1. Prachtig Astrid! En geen gedoe met uitgevallen naalden en zo. Alleen: ik zet altijd echte kaarsjes in de boom, met zo'n knijperstandaardje. Dat wordt met een boekenboom wel lastiger...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei, maar echte knijpkaarsjes in een echte boom is toch ook best spannend? Mijn advies voor je mooie boekenboom: zet op de hoeken een waxinelichtje. Tenzij je allemaal loslopende katten of honden hebt...

    BeantwoordenVerwijderen