vrijdag 18 januari 2013

Knuffel-alert


Was één van je goede voornemens om dit jaar eindelijk eens die hond aan te schaffen die je altijd al wilde hebben? Goed nieuws, ik ken iemand met een voorraadje ras-pupjes. Maar pas op, ze hebben een gevaarlijk hoor aaibaarheidsgehalte. Wandelingen duren altijd extra lang door de aandacht die deze popjes over zich af roepen. Het baasje vroeg me of ik even haar jongste nestje wilde promoten. Met liefde. Maar u moet wel opschieten, er zijn er nog maar drie van de zeven over!

Het signalement dat ik doorkreeg liegt er niet om. Ik zou zeggen: voor elk wat wils.
 • Zuivere Spaanse waterhond
 • Kan alles wat een border collie ook kan, zoals
 • herderen,
 • hulphond zijn en
 • hasj hond zijn
 • Anti-allergisch
 • Lief voor kinderen
 • Geen haarverlies
 • Mooie zachte krullen
 • Niet om te kammen,
 • slecht 1x per jaar scheren
 • Eigenwijs
 • Dol op knuffelen
 • Dol op zwemmen
 • En inzetbaar als voorleeshond!

Aan mij heeft ze niet zoveel, maar geïnteresseerden kunnen zich melden (ook bij mij). Ik weet zeker, deze dotjes komen uit een goed nest!

2 opmerkingen:

 1. Helaas, heb net een Portugese konijnenjager aangeschaft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook lief! Wanneer komt haar ...eh... zijn eerste nestje?!

   Verwijderen