Doorgaan naar hoofdcontent

Knuffel-alert


Was één van je goede voornemens om dit jaar eindelijk eens die hond aan te schaffen die je altijd al wilde hebben? Goed nieuws, ik ken iemand met een voorraadje ras-pupjes. Maar pas op, ze hebben een gevaarlijk hoor aaibaarheidsgehalte. Wandelingen duren altijd extra lang door de aandacht die deze popjes over zich af roepen. Het baasje vroeg me of ik even haar jongste nestje wilde promoten. Met liefde. Maar u moet wel opschieten, er zijn er nog maar drie van de zeven over!

Het signalement dat ik doorkreeg liegt er niet om. Ik zou zeggen: voor elk wat wils.
 • Zuivere Spaanse waterhond
 • Kan alles wat een border collie ook kan, zoals
 • herderen,
 • hulphond zijn en
 • hasj hond zijn
 • Anti-allergisch
 • Lief voor kinderen
 • Geen haarverlies
 • Mooie zachte krullen
 • Niet om te kammen,
 • slecht 1x per jaar scheren
 • Eigenwijs
 • Dol op knuffelen
 • Dol op zwemmen
 • En inzetbaar als voorleeshond!

Aan mij heeft ze niet zoveel, maar geïnteresseerden kunnen zich melden (ook bij mij). Ik weet zeker, deze dotjes komen uit een goed nest!

Reacties

 1. Helaas, heb net een Portugese konijnenjager aangeschaft :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook lief! Wanneer komt haar ...eh... zijn eerste nestje?!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.