Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwjaarswens


Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Geen goede voornemens voor mij. Zo werkt het niet. Wel een wens, en een belofte. Mijn wens is om dit jaar in elk geval één maal een yogaweekend te hebben georganiseerd, dat de deelnemers als een bijzondere ervaring en herinnering mee naar huis nemen. Zoals ik dat zelf inmiddels ook meermalen heb ervaren.

Nou, de eerste stap daarvoor is gezet, want vanaf nu staat dit weekend online en kun je je aanmelden! En als blijkt dat deze opzet niet het gewenste effect heeft gehad, dan doen we het gewoon nog een keer dit jaar. Beloofd!

'We' zijn in dit geval ikzelf en m'n favoriete yogadocent Leah Kline. En we doen dit samen in een fantastische omgebouwde boerderij in ons mooie Twentse landschap. Van vrijdag 1 tot en met maandag 4 mei 2015. Met een prachtig thema, dat je weer helemaal terug brengt naar het centrum - en de stilte - van je ware innerlijke bron. Hoe mooi is dat!

Align with your Divine Center
Dit weekend ligt het accent op het terugkomen naar je natuurlijke blauwdruk. We doen yoga die je energie oppept, die je soms uitdaagt, maar die je zeker zal doen aarden en die je hart opent. ’s Avonds is er aandacht voor wat lichtere yoga en verschillende meditatievormen. Ook zoeken we samen de frequentie op van de diepe stilte, die zich schuilhoudt achter het lawaai dat dagelijks op je af komt. Zodat je weer de energie van jouw eigen innerlijke geluid gaat ervaren.

Meer informatie en een aanmeldingsformulier vind je op onze website. Met een leuke korting voor vroege vogels die boeken voor 1 maart. Kijk er maar eens rond en deel het met diegene die je lief is en die je dit ook gunt. We ontvangen je graag en ik ga hoe dan ook m'n best doen om m'n eigen wens en belofte te doen uitkomen.

Namasté

Reacties

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.