Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwjaarswens


Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Geen goede voornemens voor mij. Zo werkt het niet. Wel een wens, en een belofte. Mijn wens is om dit jaar in elk geval één maal een yogaweekend te hebben georganiseerd, dat de deelnemers als een bijzondere ervaring en herinnering mee naar huis nemen. Zoals ik dat zelf inmiddels ook meermalen heb ervaren.

Nou, de eerste stap daarvoor is gezet, want vanaf nu staat dit weekend online en kun je je aanmelden! En als blijkt dat deze opzet niet het gewenste effect heeft gehad, dan doen we het gewoon nog een keer dit jaar. Beloofd!

'We' zijn in dit geval ikzelf en m'n favoriete yogadocent Leah Kline. En we doen dit samen in een fantastische omgebouwde boerderij in ons mooie Twentse landschap. Van vrijdag 1 tot en met maandag 4 mei 2015. Met een prachtig thema, dat je weer helemaal terug brengt naar het centrum - en de stilte - van je ware innerlijke bron. Hoe mooi is dat!

Align with your Divine Center
Dit weekend ligt het accent op het terugkomen naar je natuurlijke blauwdruk. We doen yoga die je energie oppept, die je soms uitdaagt, maar die je zeker zal doen aarden en die je hart opent. ’s Avonds is er aandacht voor wat lichtere yoga en verschillende meditatievormen. Ook zoeken we samen de frequentie op van de diepe stilte, die zich schuilhoudt achter het lawaai dat dagelijks op je af komt. Zodat je weer de energie van jouw eigen innerlijke geluid gaat ervaren.

Meer informatie en een aanmeldingsformulier vind je op onze website. Met een leuke korting voor vroege vogels die boeken voor 1 maart. Kijk er maar eens rond en deel het met diegene die je lief is en die je dit ook gunt. We ontvangen je graag en ik ga hoe dan ook m'n best doen om m'n eigen wens en belofte te doen uitkomen.

Namasté

Reacties

Populaire scribble

Vrouwendingen

Vakantie betekent op dit moment tentamens maken en voorbereidingen treffen voor m'n stage en scriptie. Maar er moet ook tijd zijn voor er even tussenuit én quality time met m'n middelbare school bestie. Zo treffen we elkaar bij een leuke Italiaan voor een quality lunch. En gossie wat valt er veel bij te praten. De ober komt voor een drankje, dat is nog wel snel geregeld. Als hij opnieuw komt voor de bestelling moeten we hem teleurstellen. We hebben de kaart nog niet eens aangeraakt. "Geef ons even wat tijd", zeg ik. "Vrouwenlunch, dit gaat duren." Hij vindt het allemaal prima en stelt ons lachend gerust. Hij heeft de tijd.  Als we uiteindelijk diep in onze heerlijke salade zijn verdwaald, komt de ober eens even checken. Of we nog iets willen drinken? "Hmm, mag ik misschien toch een koude witte?", vraag ik voorzichtig. Natuurlijk mag dat. "Ach ja, vrouwenlunch hè", zeg ik verontschuldigend. Na een paar knusse uren meld ik me bij de ober om