Doorgaan naar hoofdcontent

Als mediteren niet werkt...


Begin deze maand meldde ik een (virtuele) rustperiode en hield een pleidooi voor meer zingeving en geluk. Deze week publiceerde ik op onze projectsite over de eerste ondertekeningen van Biebsearch junior en ervaringen van verschillende scholen. Half november ga ik (als alles goed gaat) melden dat de samenwerking met Boek1boek is gerealiseerd, dat de portal en catalogus online zijn, dat de eerste klassen hun zelfbestelde boeken in de klas afgeleverd hebben gekregen en dat 2500 leerlingen in het bezit zijn van een nieuwe bibliotheekpas. (Dan weet u dat vast.)

Maar eerst ga ik een weekje uitwaaien, traditiegetrouw in het zuiden van ons land. Of waarschijnlijk veel winkeltje-in-museumpje-uit, want het schijnt een herfstige week te worden. Geen punt. We logeren dit keer 'op stand' in Aqui-Maastricht, met dakterras voor mocht die zon toch doorbreken en op loopafstand van alles wat deze stad interessant maakt. Mocht u me zoeken, probeer Selexyz Dominicanen. Grote kans dat ik ergens tussen de kasten en kerkmuren te vinden ben!

Amen

Reacties

  1. Heel veel plezier daar in het Zuiden en groetjes van Sofietje.
    Zij wil ook graag op Biebsearch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtig vooruitzicht, daar niet van, maar ik denk wel meteen: waarom niet meteen 4 weken naar iets heel zonnigs en zoets, in het kader van het even losraken van alles?

    Of is dat gewoon niet jullie ding?

    Hoe dan ook veel plezier. Vrij zijn is sowieso heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Sofie: Dank, en ik zal kijken wat ik voor sofietje kan doen ;-)

    @Edwin: 4 weken... even geen tijd voor nu! Zonnig en zoet... inderdaad niet echt ons 'ding'. Losraken van alles... dat is volgens mij niet gebonden aan tijd en plaats, dat moet je echt helemaal zelf doen. En daar ga ik lekker m'n best voor doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het werd tijd voor jezelf ja!
    Veel vakantieplezier.

    groetjes, Jouke

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Gedeelde smart

We hebben een klein feestje en nemen de kinderen mee uit eten. Om het avontuur nog groter te maken proberen we een onbekend doch aanbevolen restaurant. Een menukaart? Nee, die hebben we niet. Even de QR code scannen voor alle gerechten. Papier is zó ouderwets... Of we het concept kennen. Concept? Nou nee. Het heet 'shared dining'. De gerechten zijn iets kleiner en de bedoeling is dat je alles wat je bestelt op tafel zet en het gezellig met elkaar deelt. Oké... even schakelen... allemaal iets anders bestellen dus. En de friet, dat moet ook apart besteld worden? Ja dus. Nou, een avontuur is het wel, dat moet gezegd. Vooral als alles wordt geserveerd. Want iedereen krijgt namelijk toch gewoon z'n eigen gerecht. Ziet er goed uit hoor, maar waar zijn de lege borden om het te 'sharen'. Hoe hadden ze dit nou precies bedacht? Het avontuur wordt nog groter als de ober mijn noodles voor me zet met de opmerking: "kan een beetje pittig zijn, maar u gaat niet dood hoor.&quo