Doorgaan naar hoofdcontent

De boom, het zand en de ochtendzon


Voor al mijn vrienden en volgers die iets hebben met fotografie hier het bewijs dat je met een gewone camera en slechts één klik nog best een mooi plaatje kunt schieten. Je moet er wel even voor naar Namibië en vroeg op, maar dan heb je ook wat!

Fotograaf Frans Lanting
Via nrcnext

Reacties

  1. wow! het lijkt wel een schilderij. mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi!Ik heb me via de links verlustigd aan http://www.lifethroughtime.com/ Ook mooi! En vooral knap dat hij zoveel jaren geleden al foto's kon maken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @marina: Och wat mooi toch! In onze Twense Welle hangt nu de tentoonstelling van Wildlife Photographer of the Year 2010. Ik ben op zoek gegaan naar 'een Frans Lanting', niet gevonden. Maar genoeg moois dat er zeker op leek!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je