Doorgaan naar hoofdcontent

De boom, het zand en de ochtendzon


Voor al mijn vrienden en volgers die iets hebben met fotografie hier het bewijs dat je met een gewone camera en slechts één klik nog best een mooi plaatje kunt schieten. Je moet er wel even voor naar Namibië en vroeg op, maar dan heb je ook wat!

Fotograaf Frans Lanting
Via nrcnext

Reacties

  1. wow! het lijkt wel een schilderij. mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi!Ik heb me via de links verlustigd aan http://www.lifethroughtime.com/ Ook mooi! En vooral knap dat hij zoveel jaren geleden al foto's kon maken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @marina: Och wat mooi toch! In onze Twense Welle hangt nu de tentoonstelling van Wildlife Photographer of the Year 2010. Ik ben op zoek gegaan naar 'een Frans Lanting', niet gevonden. Maar genoeg moois dat er zeker op leek!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.