Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe een stervende zwarte zwaan je hart steeltVia

Reacties

  1. Wat prachtig!
    Zo leuk dat hij gewoon op sportschoenen danst. Als kind heb ik vreselijk gezeurd om basketbalschoenen. "Slecht voor je voeten" volgs. mijn moeder.
    Toen ik ze eindelijk kreeg wilde ik er altijd mee op mijn tenen lopen en verbeeldde mij dan een ballerina te zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Sofie: Mooi hè. En wat een leuke herinnering, ik deed als kind een panty over m'n hoofd en dacht dan lange prinsesselijke staarten te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Leer scholieren kritischer te googelen

Deze kop stond boven een kort bericht in de nieuwsbrief van Vives . Mijn aandacht is getrokken. Leest u met me mee? Scholieren moeten les krijgen in het kritischer beoordelen van informatie op internet. Ze 'knippen en plakken nu vaak', zonder dat ze goed weten of ze een betrouwbare bron in handen hebben. Dat stelt docent Amber Walraven van de Universiteit Twente, die vrijdag op dit onderwerp promoveert aan de Open Universiteit Nederland. De google-lessen moeten ervoor zorgen dat scholieren beter gaan kijken of de informatie die zij vinden waardevol is en of het om betrouwbare sites gaat. Scholieren zouden nu vooral kijken of de informatie in het Nederlands is, of de site snel een antwoord geeft op hun vraag en of die er leuk uitziet. Het onderzoek werd verricht onder scholieren van het vwo. Het is volgens de promovenda niet de bedoeling dat het kritischer leren zoeken een speciaal vak moet worden. Docenten moeten zoekinstructies opnemen en verhelderen in hun lessen voordat leer