Doorgaan naar hoofdcontent

Leren voor je plezier met Libelle in de Bieb


Bent u een ondernemende vrouw tussen de 35 en 58 jaar, die met beide benen in de wereld staat, die bij de tijd, kritisch en op zoek naar gezelligheid is, maar die ook echt wat wil opsteken? Bingo! Dan bent u helemaal geknipt voor een cursus of workshop van de Libelle Academy. Ja, die van dat tijdschrift, dat u misschien alleen nog in de wachtkamer doorbladert. Die Libelle houdt zich namelijk ook bezig met "leren voor je plezier". En dan doen ze volgens een hele aardige formule.

Op de website bieden ze tal van korte (online) cursussen en eenmalige workshops aan. De thema's zijn onderverdeeld in zeven herkenbare Libelle-categorieën:
 • Cultuur & reizen
 • Werken & communiceren
 • Online & digitaal
 • Mode & beauty
 • Wonen & stylen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • en m'n favoriet: Je leven op orde!

En dat levert dan weer een keur aan leerplezier op, zoals een moodboard maken, een mini make-over, slim met geld omgaan, zeggen wat je wilt, blogs & webteksten schrijven, een herinneringenboek maken, zo werkt het puberbrein of een kennismaking mediteren. Vervolgens zoekt Libelle een geschikte locatie, bouwt die om in de wit-roze Academy-stijl, verzorgt het lesmateriaal en contracteert de docenten. En die ondernemende vrouw, die regelt alles via de website. Als locatie moet je alleen even goede docenten regelen, de planning maken en de deur op tijd open en dicht doen.

Toen dacht Bibliotheek Hengelo: 'Hé, die doelgroep, die kennen we ergens van. Is dat niet onze koningin klant? En we hebben ook nog een hele mooie ruimte beschikbaar. En goh, die thema's, die passen eigenlijk heel mooi in ons aanbod. Zou het niet super zijn als we al die mensen hier over de vloer krijgen.' Nou, dat sprak Libelle ook wel aan!

Dus inmiddels zijn alle docenten gecontracteerd en staan de workshops en cursussen voor het najaar op de website. Ook op onze eigen site is de publiciteit gestart en de foldertjes liggen voor het grijpen in de bieb. U kunt zich dus gaan inschrijven! Gaat de styliste van Libelle deze zomer met onze mooie ruimte aan de slag. En die kunt u straks van tussen de boeken gewoon komen bewonderen. Tot dan!

Reacties

 1. De link naar de cursussen werkt niet v oor mij?

  Groet,
  Piet
  Sweetdeal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Piet: Bij mij werkt alles nog steeds. Vreemd. Probeer deze link maar eens https://www.libelleacademy.nl/cursussen?city=hengelo

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.