Doorgaan naar hoofdcontent

Kanjers

Morgen is alweer de laatste dag van de boekenweek. Het einde van Gouden tijden en Zwarte bladzijden. We hebben weer even wat mooie boeken in het zonnetje gezet. En daar deed Bieblog Hengelo ook flink aan mee dit jaar. Hebt u ze gezien?

Kan bijna niet missen hoor, want elke dag hebben we de persoonlijke favoriet van twee bekende Hengeloërs en een paar bibliotheekcollega's gepubliceerd. Met een mooie foto natuurlijk, gemaakt door Dianthe Forkink en Agnes Westerhuis. De hele serie kunt u hier nog eens nalezen.

En die leuke biebloggers dan? Die redactie die inmiddels alweer een paar jaar trouw regelmatig een boek, film, cd of activiteit onder de aandacht brengt? Ja, die heeft zich natuurlijk ook op de foto laten zetten.

Dus, wilt u nu wel eens weten wie er toch achter al die leuke post zitten (want ze zijn echt niet allemaal van mij hoor, zoals sommige twitter- en facebookvolgers wel eens lijken te denken), klik hier en lees mee!

Reacties

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.