Doorgaan naar hoofdcontent

Van oud naar nieuw


een nieuw begin
in een wereld vol verhalen
met de blik gericht naar buiten
wordt ook het binnenste niet geschuwd
de lach schuilt in de kleinste hoekjes
en aan leermomenten geen gebrek
er is immers genoeg te beleven
tussen denken en doen

dus in een tijd vol beweging
is het goed om te weten
dat een rustpunt huist
in mijn domein

astrid

Reacties

 1. Da's een mooi nieuw blogbegin...gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gedicht als een uitroepteken, letterlijk en figuurlijk. Laat dat eigen domein dan ook maar dat uitroepteken zijn. Om nadruk of versterking te geven van wat er al was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Stella en Mark: En bedankt! De start is er, de weg voelt nog redelijk blanco, dat kan dus nog alle kanten op. Is ook wel een keer spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het werd ook een keer tijd hoor, Astrid ;-) Kun je die Disqus comments hier niet integreren? Dan blijf je op jouw site als reageerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Test..test...test...;-) (mijn vorige reactie is verdwenen, vermoedelijk als spam aangemerkt omdat ik een link erbij had geplaatst)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Eazy: Uit de spambak gevist! Wat denken ze bij Blogger wel niet, m'n buurman een spammer?!

  Die Disqus gebruik jij toch alleen op Linksvoor? Ik snap het voordeel niet helemaal. 'Op de site blijven' kan volgens mij ook bij blogger, ik heb daar alleen nooit voor gekozen. Of dat kan alleen bij de nieuwste versie, dat kan ook zijn. Ik kijk er eens naar.

  En bedankt voor het compliment, geloof ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, vind ik wel. Ik wist niet dat je kon switchen; ben niet zo'n Blogger-adept zoals bekend ;-)
  (Ja, het was een als sneer verpakt compliment...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig!
  Ik hoop dat er nog veel gaan volgen.
  De beste wensen Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Sofie: verrassing! en jij ook de beste wensen

  @eazy: blogger is gegroeid, er is steeds meer mogelijk. bijles? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De beste wensen voor 2011! En dat met een eigen domein.
  Dubbele felicitaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Essen: Dank! En jij ook veel geluk en mooie wensen voor het nieuwe jaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.