Doorgaan naar hoofdcontent

This Precious LifeHai, meet Léah. Jazz singer, story teller en yoga teacher. Met ook nog een leuke dans- en acteercarrière in haar rugzak. Léah is een inspirerende vriendin met een missie. Ze wil haar achtste cd afmaken, twee muziekvideo's opnemen en een live concert organiseren. Om dat te financieren doet ze heel modern aan crowdfunding. En is ze dus op zoek naar u, de liefhebber en sponsor.

Haar verhaal kan ze heel goed zelf vertellen. Deze video laat mooi zien wie ze is, wat ze doet en waarom ze dit graag wil. Voor alle mogelijke ondersteuning - groot of klein - verwijs ik naar haar Kickstarter projectpagina.Mijn verhaal? Léah was m'n eerste yogaleraar tijdens meerdere retreats en workshops. Zij heeft me de stevige basis gegeven die me altijd helpt bij welke andere leraar of yogavorm dan ook. Haar 'tone of voice' maakt van elke les een bijzondere reis. En haar 'art of living' geeft onze vriendschap net dat beetje meer. Een inspirerende vrouw dus, en die gun ik graag dit mooie project.

Daarom, lieve volger, als je vertrouwt op mij dan mag je ook vertrouwen op dit goede doel. Ik hoop dat ze haar dromen kan realiseren.

Website Leah Kline

Reacties

Populaire scribble

D-Day in Hengelo

Vandaag was het zover:  Digital Day in Bibliotheek Hengelo! Toegegeven, het liep niet storm, maar het was wel heel gezellig. Onze Poken-Jilles stond strategisch bij de ingang en heeft z'n verhaal aan heel wat belangstellenden verteld. Als je misschien niet enthouiast bent om het product, dan word je dat toch zeker wel van die eindeloos energieke Jilles. Poken had zich geen betere ambassadeur kunnen wensen. Frank Janssen trakteerde een klein gezelschap op zijn ervaringen met bloggen, op opvallende feiten en cijfers over hoe mensen vroeger en nu hun tijd besteden, hun informatie vinden of hun sociale contacten onderhouden en natuurlijk op de nieuwste ontwikkelingen. Dat ik ze allemaal al kende, vond ik dan wel weer een pluimpje voor mezelf waard. En dat onze bibliotheek veel van die toepassingen actief inzet, kon zelfs op een compliment van Frank rekenen. De Google Battle heeft een paar mooie momenten opgeleverd. Zo waren er spannende battles tussen ouder en kind, maar ook Jilles e