Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles is ook een beetje schuldigReacties

 1. Toelichting gevraagd op dat schuldig zijn! Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je nou de volgende keer niet gelijk uitlogt zodra een vriend online komt op hyves, kunnen we kwekken en ontdek je het zelf ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar daar was geen opzet in het spel hoor :-).
  Ik weet niet of ik mag kwekken van de baas, dus moet ik eerst vragen.
  Formulieren invullen enzo, dus kan paar weken duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als we over werk en hyves kwekken is het toch gewoon werk ;-) Hoe ziet dat eruit trouwens, zo'n kwekformulier!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat