Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom ik Google Chrome gebruik

Reacties

 1. Ok, ik ben om; ga het downloaden nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Laat me weten of het bevalt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot nog toe erg goed; en dat terwijl ik pas na 24uur de site chromeextentions.org heb ontdekt. Dat maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En die ken ík nog niet eens! Dank, heb ik weer wat uit te zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik heb het aan de hand van jouw enthousiasme gedownload en ben het aan het uitproberen...maar zo te zien moet er aan de mac versie nog veel gesleuteld worden...we wachten geduldig af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Stella, gaat dat weer niet lukken met die Mac? Het wordt ook nooit wat hè. Geduld inderdaad, Mac rules, nietwaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MAC RULEZ.....Chrome helaas nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Henk: Geen geluid? Heel vreemd, bij mij doet alles het prima. Misschien moet je pc even wennen? Hulp heb ik nog nooit gebruikt, maar dat vind ik eigenlijk altijd weinig behulpzaam... Tja, waarschijnlijk is ook chrome niet zaligmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uhm...prima geluid bij filmpjes op de mac :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tuurlijk! want MAC rules :-D
  Some day... Stella, some day...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g