Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom ik Google Chrome gebruik

Reacties

 1. Ok, ik ben om; ga het downloaden nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Laat me weten of het bevalt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot nog toe erg goed; en dat terwijl ik pas na 24uur de site chromeextentions.org heb ontdekt. Dat maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En die ken ík nog niet eens! Dank, heb ik weer wat uit te zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik heb het aan de hand van jouw enthousiasme gedownload en ben het aan het uitproberen...maar zo te zien moet er aan de mac versie nog veel gesleuteld worden...we wachten geduldig af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Stella, gaat dat weer niet lukken met die Mac? Het wordt ook nooit wat hè. Geduld inderdaad, Mac rules, nietwaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MAC RULEZ.....Chrome helaas nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker snelle browser, maar gelijk een probleem: geen geluid bij filmpjes. Van de help-functie word ik niet veel wijzer :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Henk: Geen geluid? Heel vreemd, bij mij doet alles het prima. Misschien moet je pc even wennen? Hulp heb ik nog nooit gebruikt, maar dat vind ik eigenlijk altijd weinig behulpzaam... Tja, waarschijnlijk is ook chrome niet zaligmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Uhm...prima geluid bij filmpjes op de mac :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tuurlijk! want MAC rules :-D
  Some day... Stella, some day...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populairste scribble

Uit het veld geslagen

Deze tweede lesdag van ons nieuwe schooljaar zit ik voor het eerst thuis in zoom. De zomergriep heeft me te pakken. Inmiddels koortsvrij, maar zowel m'n kriebelhoest als m'n lichaam houd ik liever uit trein en klaslokaal. Gelukkig is er een online verbinding en dat werkt prima.  Mystagogie. Dat is zowel het mooiste als het meest ongrijpbare vak tot nu toe. De docent definieert dit als 'het verdiepen van het vertrouwen op een begeleiding vanuit en in het mysterie'. Waarbij 'een mystagoog, in het luisteren naar het levensverhaal, beluistert hoe het mysterie zich wil ontsluiten in de ander diens identiteit en zelfbewustzijn'. Snap je? Nee, ik ook nog niet. Maar tijdens deze les worden weer twee prachtige mystieke teksten besproken, veel vragen gesteld en vallen er mooie stiltes na de antwoorden die ieder hier voor zichzelf op geeft. Ik leer dat mystagogie vooral gaat over en begint met luisteren. Dat kan vanuit bijvoorbeeld stilte, liefde, intuïtie of niet-weten. N