Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom ik Google Chrome gebruik

Reacties

 1. Ok, ik ben om; ga het downloaden nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Laat me weten of het bevalt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tot nog toe erg goed; en dat terwijl ik pas na 24uur de site chromeextentions.org heb ontdekt. Dat maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En die ken ík nog niet eens! Dank, heb ik weer wat uit te zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik heb het aan de hand van jouw enthousiasme gedownload en ben het aan het uitproberen...maar zo te zien moet er aan de mac versie nog veel gesleuteld worden...we wachten geduldig af :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Stella, gaat dat weer niet lukken met die Mac? Het wordt ook nooit wat hè. Geduld inderdaad, Mac rules, nietwaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. MAC RULEZ.....Chrome helaas nog niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Henk: Geen geluid? Heel vreemd, bij mij doet alles het prima. Misschien moet je pc even wennen? Hulp heb ik nog nooit gebruikt, maar dat vind ik eigenlijk altijd weinig behulpzaam... Tja, waarschijnlijk is ook chrome niet zaligmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Uhm...prima geluid bij filmpjes op de mac :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tuurlijk! want MAC rules :-D
  Some day... Stella, some day...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.