Doorgaan naar hoofdcontent

Wie zoet is krijgt...


Reacties

 1. Wanneer je jong bent, vind je boeken niet leuk, althans de meesten. Later wanneer je ouder bent, besef je pas hoe leuk het verzamelen van boeken en natuurlijk het lezen ervan is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Tom: Ik geef mijn nichtjes en de kinderen van m'n vriendinnen altijd een boek kado. Kan het niet laten, en er is zoveel moois. Tot nu toe zie ik altijd blije gezichten als het papier eraf gaat. Maar de meesten zijn de 10 nog niet gepasseerd...

  @eazy: Leuk idee van m'n collega's! Dus jij gaat ook op de foto? Stoer. Ik denk erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @astrid: ...maar wel met een e'de a/zee t.shirt en een zonnebril op hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @eazy: Oei, als ik je dan maar herken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.