zaterdag 5 december 2009

Wie zoet is krijgt...


5 opmerkingen:

 1. Wanneer je jong bent, vind je boeken niet leuk, althans de meesten. Later wanneer je ouder bent, besef je pas hoe leuk het verzamelen van boeken en natuurlijk het lezen ervan is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Tom: Ik geef mijn nichtjes en de kinderen van m'n vriendinnen altijd een boek kado. Kan het niet laten, en er is zoveel moois. Tot nu toe zie ik altijd blije gezichten als het papier eraf gaat. Maar de meesten zijn de 10 nog niet gepasseerd...

  @eazy: Leuk idee van m'n collega's! Dus jij gaat ook op de foto? Stoer. Ik denk erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @astrid: ...maar wel met een e'de a/zee t.shirt en een zonnebril op hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @eazy: Oei, als ik je dan maar herken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen