Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles wint Broere!


Mijn dag kan niet meer stuk. Vandaag krijg ik dit mailtje.

Beste Astrid,

Het is geen aprilgrap.
Een tijdje geleden nam u deel aan de Broere-wedstrijd op www.bartmoeyaert.com. Door het groot aantal inschrijvingen is er niet één winnaar, maar zijn er drie. En u bent er een van.

Het gesigneerde exemplaar van "Broere" komt per post naar u toe.
Gefeliciteerd!

Kijk, dat zijn nog eens de betere prijzen!
Mijn briljante antwoord op de vraag waarom ik de nieuwe Broere zou willen winnen kan en wil ik niet meer herhalen. Dat is iets tussen meneer Moeyaert en mij. Maar u kunt ook zelf een gokje wagen. Dit keer is de bundel Gedichten voor gelukkige mensen te winnen.

Scribbles zegt: veel geluk!

Illustratie

UPDATE 9 april: Het Bewijs!

Reacties

 1. Wat leuk! Ik heb het boek net uit (ik volg bieblog Hengelo) en heb er erg van genoten. Een boek met een glimlach.
  Ben natuurlijk wel vreselijk nieuwsgierig naar dat onderonsje tussen jou en Bart;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! (Heb een tijd terug ook een boek gewonnen, maar maak elke dag voor niets de gang naar de brievenbus)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor je! Knap! Het was al een tijdje duidelijk dat het tussen jou en deze dichter behoorlijk klikte, dus het lijkt me geheel terecht dat je won.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @sofie: Leuk dat ons blog je tot het lezen aanzette. En dat het het waard was! Enne... dat onderonsje blijft lekker onderons ;-)

  @eazy: Wat, hoezo? Toch niet een vergeten prijs van mij toch? Wie belooft er nu iets en doet dan niks! Foei. Ik neem aan dat het met dit boek wel goed komt.

  @schrijver: Nou, ik ben gewoon één van de vele fans hoor, maar vind het natuurlijk wel tof dat m'n inzending opviel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @astrid: Het was een Duitse sportjournalist die via twitter een vraag stelde met als prijs zijn boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @eazy: tja, duits, sport en journalistiek, dan scoor je natuurlijk wel ver onder de maat qua betrouwbaarheid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Spoedberaad

We zitten midden in de module Moreel Beraad. We leren waar een ethisch dilemma aan moet voldoen, welke vormen van moreel beraad er zijn en hoe je als geestelijk begeleider een goede gespreksleider bent. We oefenen in groepjes met zelf ingebrachte casussen. Twee dingen zijn cruciaal in dit proces: wat is de werkelijke kernvraag en waar ligt het 'hittepunt' van het dilemma. Zo puzzel je als groep stapsgewijs naar een besluit waarmee je de minste morele schade aanricht. Het analytische van deze rol ligt me wel. In de praktijk word ik onverwacht uitgedaagd. De hele weg van Enschede naar Utrecht loopt mijn morele stressthermometer op naar een vurig hittepunt door de schaamteloze houding van een medereiziger. Best knap eigenlijk, dat je zo stoïcijns helemaal je eigen ding kunt doen. Ondertussen oefen ik op de zinsconstructie van de juiste kernvraag: "Moet ik de reiziger op dit moment aanspreken op het vervuilen van de zitplaats en bezethouden van twee extra plekken, als hij verd