Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles wint Broere!


Mijn dag kan niet meer stuk. Vandaag krijg ik dit mailtje.

Beste Astrid,

Het is geen aprilgrap.
Een tijdje geleden nam u deel aan de Broere-wedstrijd op www.bartmoeyaert.com. Door het groot aantal inschrijvingen is er niet één winnaar, maar zijn er drie. En u bent er een van.

Het gesigneerde exemplaar van "Broere" komt per post naar u toe.
Gefeliciteerd!

Kijk, dat zijn nog eens de betere prijzen!
Mijn briljante antwoord op de vraag waarom ik de nieuwe Broere zou willen winnen kan en wil ik niet meer herhalen. Dat is iets tussen meneer Moeyaert en mij. Maar u kunt ook zelf een gokje wagen. Dit keer is de bundel Gedichten voor gelukkige mensen te winnen.

Scribbles zegt: veel geluk!

Illustratie

UPDATE 9 april: Het Bewijs!

Reacties

 1. Wat leuk! Ik heb het boek net uit (ik volg bieblog Hengelo) en heb er erg van genoten. Een boek met een glimlach.
  Ben natuurlijk wel vreselijk nieuwsgierig naar dat onderonsje tussen jou en Bart;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! (Heb een tijd terug ook een boek gewonnen, maar maak elke dag voor niets de gang naar de brievenbus)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor je! Knap! Het was al een tijdje duidelijk dat het tussen jou en deze dichter behoorlijk klikte, dus het lijkt me geheel terecht dat je won.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @sofie: Leuk dat ons blog je tot het lezen aanzette. En dat het het waard was! Enne... dat onderonsje blijft lekker onderons ;-)

  @eazy: Wat, hoezo? Toch niet een vergeten prijs van mij toch? Wie belooft er nu iets en doet dan niks! Foei. Ik neem aan dat het met dit boek wel goed komt.

  @schrijver: Nou, ik ben gewoon één van de vele fans hoor, maar vind het natuurlijk wel tof dat m'n inzending opviel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @astrid: Het was een Duitse sportjournalist die via twitter een vraag stelde met als prijs zijn boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @eazy: tja, duits, sport en journalistiek, dan scoor je natuurlijk wel ver onder de maat qua betrouwbaarheid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat