Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles moet even orde op zaken stellen


Voordat alles echt uit de hand loopt!
Tot later.

Reacties

 1. Een nachtmerrie voor de relatieve digibeet.Jij komt er vast wel weer uit, maar leuk heb je het even niet op dit moment.Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Festina en AvA: Het komt vast goed, maar bruintje moet even op de blogrem ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet vergeten op tijd je haver te eten, bruintje!
  Sterkte gewenst, succes, plezier in het werk en wat je maar nodig hebt. De zon schijnt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb altijd veel bewondering voor jouw energie.

  Maar zelfs energieke mensen moeten aan zichzelf denken.

  Sluit me aan bij Schrijverdezes: geniet van het mooie weer, maak een stevige wandeling!
  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @schrijver en Hetty: Ik ga oppassen en een weekendje van de zon en buitenlucht genieten. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Chill As,

  De wereld draait toch wel door. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.