Doorgaan naar hoofdcontent

Dat valt nog lang niet mee, 40 zijn...

Reacties

 1. Uiteindelijk valt het best mee hoor...;) Ervaringsdeskundige...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wacht maar tot je 50 bent, dan heb je heimwee! En snapte je jezelf vorig jaar nog wel dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ai! En ik was nog wel zo hoopvol gestemd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk toch, Astrid, dat je jezelf nog eens kunt verrassen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @harmjob: dank, dat geeft hoop!

  @schrijver: touché, om eerlijk te zijn snap ik er al 40 jaar niks van ;-)

  @eck: sorry, ik weet het goed te verbergen hè.

  @ava: verrassen, dat is een mooi uitdaging voor de volgende 40 jaar :-) dank

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat