Doorgaan naar hoofdcontent

Je maakt wat mee... in het onderwijs

Reacties

  1. :~)).

    Ik kom op dit blog via 'Mijns inziens' (en ik volg jullie bieblog). Ik zal je in m'n reader zetten, want ik zie hier mooie dingen voorbijkomen (een beetje te veel om allemaal retro te lezen)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Hendrika, wat leuk dat je blijft. Alles teruglezen gaat wat ver ja, dat zal ik je niet aandoen ;-) Rechts staan wel de meest geblogde thema's. Surf daar maar eens doorheen als je een beeld wilt krijgen wat hoe en waarover ik schrijf. Tot een volgende keer!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat