Doorgaan naar hoofdcontent

Welkom bij de ervaring BOEK

Reacties

 1. Geestig! Doet me denken aan dat filmpje van twee Zweedse monniken die het boek bestuderen als iets nieuws. Deze dus: http://www.youtube.com/watch?v=0Cd7Bsp3dDo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Natalie: Ja, die blijft ook altijd leuk. Er zijn natuurlijk meer van dat soort filmpjes, maar deze was nieuw voor me. En juist zo geinig omdat het van de moderne tijd uitgaat. Voor een zondagse glimlach!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is leuk!
  Hoewel ik zelf zelden boeken koop heb ik gisteravond wel een gesigneerd exemplaar van "Het paradijs" gekocht bij Bart. En de cd!
  Heb jij nog te goed he?
  Het was geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @sofie: Oh, je bent me voor! Ja, 3 november in Enschede, we hebben een date ;-) (dat wil zeggen, ik zit gewoon ergens in de zaal en ga daarna keurig in de rij voor een exemplaar!) Dat zijn nog heel veel nachtjes slapen...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Kijk om je heen

  Na de schokkende uitslag van deze verkiezing merk ik dat ik vooral heel stil word. Hoe graag ik ook mijn wijze steentje wil bijdragen aan een 'hoe komt dit toch' of 'hoe nu verder', ik geloof niet dat ik daar de stem of de pen voor heb. Ik ben meer van het fluisteren en het potlood. En van het branden van een vredesvlammetje in m'n hart en woonkamer. Gelukkig buitelen columnisten al over elkaar heen met scherpe analyses. Mijn favoriete Correspondent heeft zelfs  een heel dossier  over wat er gaande is. En natuurlijk weten onze cabaretiers hier de komende tijd ook wel raad mee.  Ik laat alle duiding en lawaai maken dan ook graag aan hen over. Wat me wel raakt en inspireert zijn de slotwoorden van Dolf Jansen op Radio1 . Laat ik mijn bescheiden podium dan maar openstellen voor zijn hoop en medemenselijkheid. Want mijn hemel wat gaan we dat nog nodig hebben... "In het volle licht stappen lijkt me nu wel een goed idee. Zie wat er gaande is. Kijk om je heen wie je