zondag 14 november 2010

The Meaning of LifeHad u me gemist? Dat kan kloppen. Ik was even aan het opladen tijdens een yogaweekend op het platteland, de herhaling van een eerder succesvol recept via Happysoultravel. En om eerlijk te zijn, het was nog beter dan die eerste keer. Docente Léah Kline liet ons ervaren hoe je de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether in je lichaam en je oefeningen kunt integreren. En kok Daniëlle zorgde voor diezelfde elementen in elke Ayurvedische maaltijd. Leerzaam, heerlijk en iets wat ik allebei even heel erg nodig had.

Bij thuiskomst vond ik bovenstaand filmpje in m'n facebookbox, met dank aan Henk ;-) Nog meer van dit soort lieve gebaren kan ik echt niet aan jongens. Terwijl ik me dus maar weer op de yogamat werp om af te kicken, om in contact te komen met m'n elementen en om de serie voor een gegarandeerde diepe slaap door te lopen, mag u meegenieten van dit element 'animatie'.

Om Shanti

Bron

4 opmerkingen:

 1. Zo in het groot, is het filmpje nog mooier dan de FB-versie! Succes met afkicken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Henk: Dat is dan een kadootje van mij aan jou ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had je inderdaad gemist. Heb je lekker geslapen?
  Mooi filmpje. Je weet het eigenlijk wel maar je vergeet het ook zo makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Sofie: Niet slecht, vannacht hopelijk weer een beetje beter. En dan weet je nu waar je moet zijn als je een keer denkt "hoe zat het ook alweer" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen