Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles blijft nog even thuis


Ik dacht er even over me weer beter te melden,
maar bij nader inzien,
sorry jongens,
ben nog niet bestand tegen windkracht storm.

Reacties

  1. Gelijk heb je. Ik zou maar een pizza laten bezorgen want dat pakket lijkt me geen optie:P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @sofie: goed plan, die brommertjes kunnen zo'n storm vast wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo lang als het nodig is! Beterschap Assie!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Een kwart eeuw

En dan is het nu officieel: m'n grote jubileum. Vandaag precies 25 jaar geleden begon mijn eerste werkdag bij Bibliotheek Hengelo. Waarmee ik definitief de droom van een leven in de muziek achter me liet. Toch handig, twee diploma's. Ik begon in een bibliotheek met één pc en telefoon per kantoor en communiceren ging vooral via post en fax. Op de studieafdeling stond nog een kaartenbak, als back-up voor de digitale catalogus. Als inlichtingenmedewerker heb ik flink wat microfiches van oude kranten opgeruimd in het juiste hoesje, want die kon de klant echt niet zelf op volgorde zetten. Afijn, het waren andere tijden. De eeuwige constante was mijn inzet voor leesplezier en leesbevordering op basisscholen. Het ontwikkelen en aan de man brengen van een programma voor alle groepen en in een structurele samenwerking deed ik eerst lokaal, toen provinciaal en uiteindelijk landelijk. Dit jaar viert Nederland het 10-jarig bestaan van de Bibliotheek op school .  Vorige maand hoorden we dat