Doorgaan naar hoofdcontent

Scribbles blijft nog even thuis


Ik dacht er even over me weer beter te melden,
maar bij nader inzien,
sorry jongens,
ben nog niet bestand tegen windkracht storm.

Reacties

  1. Gelijk heb je. Ik zou maar een pizza laten bezorgen want dat pakket lijkt me geen optie:P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @sofie: goed plan, die brommertjes kunnen zo'n storm vast wel aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo lang als het nodig is! Beterschap Assie!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Verstopt en (bijna) vergeten

Ondanks dat het de heetste dag van het jaar lijkt te gaan worden, besluiten we het spontane plan voor een bucketlist wandeling door te zetten. Tijdens m'n studie ontdekte ik dat mijn grootouders eind jaren '20 als tieners de Sterkampen in Ommen hebben bezocht, waar Khrisnamurti zijn Theosofische Vereniging oprichtte rondom kasteel Eerde van baron Philip van Pallandt. Er loopt nog altijd een wandelroute over 'het vergeten pad' waar deze 'beeldenstormer' en zijn toeschouwers vele lezingen en meditaties hebben beleefd. Tijd om in die voetsporen van m'n grootouders te stappen. We starten met koffie daar waar we zeven uur later met een welverdiende ijsco eindigen: de stationsrestauratie van Ommen. Ik duik nog even snel het toilet in, is het plan. Maar als ik binnenkom en om me heen kijk, zie ik alleen ramen en een vrolijke muur. "Is hier misschien ook een toilet?", vraag ik bijna verontschuldigend. "Ja hoor, onder het poortje door", zegt de g