Doorgaan naar hoofdcontent

Kerstverhaal 2.0

Reacties

 1. Een heel eigentijds kerstverhaal, ik had 10 jaar geleden nog niet kunnen bedenken dat het verhaal anno 2010 zo ingevuld zou worden. Ik realiseer me nu wat voor invloed internettoepassingen op het dagelijkse leven heeft; stof om tijdens de komende dagen eens over na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Hendrika: Tja, de wereld is in sneltreinvaart veranderd. Dat verandert ook de mens, maar hopelijk niet ons vermogen om na te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En of je dan (alleen maar) moet nadenken over de invloed van internettoepassingen, ik weet het niet. Hoe dan ook: fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @AvA: nee hoor, je mag er ook gewoon dom je voordeel mee doen, of er niks mee doen, of ervan genieten. Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.