Doorgaan naar hoofdcontent

Kerstverhaal 2.0

Reacties

 1. Een heel eigentijds kerstverhaal, ik had 10 jaar geleden nog niet kunnen bedenken dat het verhaal anno 2010 zo ingevuld zou worden. Ik realiseer me nu wat voor invloed internettoepassingen op het dagelijkse leven heeft; stof om tijdens de komende dagen eens over na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Hendrika: Tja, de wereld is in sneltreinvaart veranderd. Dat verandert ook de mens, maar hopelijk niet ons vermogen om na te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En of je dan (alleen maar) moet nadenken over de invloed van internettoepassingen, ik weet het niet. Hoe dan ook: fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @AvA: nee hoor, je mag er ook gewoon dom je voordeel mee doen, of er niks mee doen, of ervan genieten. Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Nederland Leest Grote Letters

Onlangs werd de titel voor de campagne Nederland Leest 2009 bekend gemaakt: Oeroeg van Hella Haasse. Vanaf eind oktober staan alle bibliotheken weer vol met die bekende pocketuitgave van deze debut-roman uit 1948. En iedereen denkt al na over activiteiten bij het thema, om weer zoveel mogelijk mensen in de bibliotheek en aan het lezen te krijgen. Want dat is toch het doel van deze campagne: heel Nederland leest hetzelfde boek en praat erover of doet er iets mee. Heel Nederland? Dus ook de mensen die - om welke reden dan ook - onze taal niet zo machtig zijn? Jazeker! Want vorig jaar konden bibliotheken ook een aantal exemplaren bestellen van een vereenvoudigde uitgave . Kortere zinnen, makkelijker woorden, grotere letter, eenvoudiger leesbaar. Mulisch voor beginners, zeg maar. Heel prettig voor die doelgroep laaggeletterden, die we zo graag met het lezen willen helpen. Maar hoe zit het dan met die ouderen, of slechtzienden, die afhankelijk zijn van onze collectie Groot Letterboeken ?