Doorgaan naar hoofdcontent

De kracht van taal - 2Via nrcnext

Reacties

 1. Ha @, was je daar weer eens! Ja mooi hè, echt iets voor Scribbles ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, echt iets voor jou. Prachtig. En simpeler dan ayurveda.

  Want dat is wel heel moeilijk hoor.
  Vind ik koude drankjes lekkerder dan warme,bijvoorbeeld. De koude wil ik echt koud en de warme echt gloeiend heet. Wat moet ik daar nu mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Sofie: Ai, als er iets is dat je lichaam van binnen niet erg prettig vindt, dan is het ijskoud of gloeiend heet. En als je snel switch tussen beiden is het helemaal hommeles. Ik heb geen supertip voor je, behalve dat je goed moet leren luisteren naar je lichaam. Maar ja, soms wil je gewoon 'lekker'. Het leven is wreed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.