Doorgaan naar hoofdcontent

Biebsearch is trending hot

De laatste week stond het hier en daar bol van de trotse berichten over Biebsearch, de grote broer en eerstgeborene van 'mijn' Junior. Deze mooie samenwerking met het voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs was namelijk genomineerd voor de ICT~office Innovatie award. De wat?

Nou kijk, Annemarie legt het hier even uit en bedankt hier iedereen die deze award verdiend heeft. En Mark vertelt hier uitgebreid uit wat deze nominatie met hem doet. Deze twee kanjers zaten vanavond dus in het sjiek tussen de hotemetoten ergens in Noordwijk. En zordgen daar voor een zinderende live prijsuitreiking op twitter. M'n chai kookte er zelfs van over en twitter liep regelmatig vast. Tja, dat ben je hot!

Het was het wachten waard, maar de prijs ging naar Lociga voor iets met elektronisch rijden. Het zal wel. Er gaan in ieder geval straks twee mensen moe maar voldaan van een leuk avontuur naar huis. En morgen weer gewoon aan de bak volgens mij.

Waarom Biebsearch eigenlijk stiekem toch had moeten winnen ziet u in onderstaand filmpje. Werk ik ondertussen hard verder aan De bibliotheek op de basisschool, hebben we volgend jaar gewoon een herkansing.

Gefeliciteerd Biebsearch-team!

Reacties

 1. Hoe dan ook een prachtige actie dit. Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank Edwin, namens het hele biebsearchteam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is me nogal wat zeg, zo'n nominatie!
  En uiteraard vind ik de hele opzet van biebsearch geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Sofie: Mooi om te horen. En ja, je zou er bijna van naast je biebslippers gaan lopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We zijn met elkaar gewoon heel trots op datgene wat we in onze sector toch maar mooi naar buiten kunnen uitstralen.
  Dank voor de support!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een week. Leuk om het weer even terug te zien. En volgend jaar een award voor Biebsearch jr!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Annemarie en Mark: En wat een briljante foto's heeft het hier opgeleverd. De bibliotheek in de picture, dat hebben toch maar mooi voor elkaar gekregen. Volgend jaar inderdaad alle schijnwerpers op de jongste lezers, in welk project dan ook! Dank voor het meeliften op jullie succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.