Doorgaan naar hoofdcontent

De draaglijke lichtheid van de kunstenGeniet er nog maar even van, want als het vandaag met dat debat rondom de cultuurbezuinigingen helemaal mis gaat, ziet u dit waarschijnlijk nooit meer terug...

Reacties

  1. Tuurlijk zien we dat wel terug, maar dan zonder subsidie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Edwin: Ik hoop het maar, als er bedrijven zijn die willen sponsoren, en dansers die zich als ZZP-er laten inhuren, en regisseurs die genoegen nemen met wat minder, en publiek dat bereid is wat meer te betalen... We zullen zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire scribble

Wisseltrofee

Ik mag als officiële zingevings vrijwilliger  aanschuiven bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van team Willem. Zo zit ik ineens in een net iets te krappe zaal vol Geestelijk Verzorgers. Door een speling van het lot kwam ik tegelijk aan met m'n mentor, vochten we om de laatste parkeerplaats en zaten we even later naast elkaar aan de thee. Een mooie gelegenheid om hem om raad te vragen over m'n eerste echte cliënt, want ik vond het allemaal best pittig. Volgens mij zit zij meer in de crisisfase dan in de aandachtfase en heeft ze nood aan een 'echte' geestelijk verzorger. "Bel me!", zegt hij gelijk. En hij wil de volgende keer ook wel mee. Kijk, daar heb ik wat  aan! Voor ik het weet staat er ineens een Willem-quiz op de agenda. Een quiz? Ja, ik had me kennelijk moeten verdiepen in de mooie cijfers uit het jaarverslag van 2023. Oh jee, die was me even ontgaan. In een vrolijke petje-op-petje-af variant racen we door de prestaties van dit zinvolle netwerk.