Doorgaan naar hoofdcontent

Spanning op BieblogHengelo


Het zijn spannende tijden in boeken- en bibliotheekland. Niet vanwege de bezuinigingen, ben je mal, maar omdat juni de Maand van het Spannende Boek is. Niet opgevallen? Dan bent u deze maand nog niet in boekhandel of bibliotheek geweest. Doen, want u krijgt een gratis spannend boek bij uw aankoop of uitlening. En op=op.

De redactie van Bieblog Hengelo wilde deze spanning niet ongemerkt voorbij laten gaan en schakelde haar schrijversnetwerk in. Want eerlijk gezegd, wij van de redactie hebben ook wel eens zin om de pen even aan iemand anders te geven (maar dat hebt u niet van mij). Dus hebben we een aantal schrijvers van spannende boeken gevraagd om vrijwillig een gastrecensie te schrijven over hun favoriete spannende boek. En het mooie is dat we daar hele leuke reacties op hebben gekregen.

Dus we hebben deze maand een topteam van echte schrijvers te gast op ons Bieblog. Had u dat nog niet gezien? Geeft niks, hier een herkansing. Met op rij een bijdrage van:

  • Peter de Zwaan
  • Roel Janssen
  • Nicole Stemers
  • Almar Otten
  • Judith Visser
  • En dan zijn we nog niet helemaal klaar...

Eerlijk is eerlijk, alle credits gaan naar m'n collega's die dit hebben geregeld en gepost. Ik heb me enkel braaf op mijn vaste bijdrage hoeven storten. Geen punt, dat was ook best wel weer spannend (met morgen een nieuwe spannende film).

En zo blijven we proberen om met ons Bieblog aan te sluiten bij de actualiteit. Volgens mij worden we daar steeds handiger en inventiever in. What's next jongens? Ik weet het: zomerlezen!

Reacties

Populaire scribble

Spa met bubbels

Het is al een tijd te druk. Ik ben al een tijd te moe. M'n lichaam doet zeer op plekken waar het nooit eerder zeer deed. Maar volgens de dokter ben ik kerngezond. Het zal een combinatie van factoren zijn, waaronder die beruchte vrouwenfase. Tijd dus voor wat verwennerij. Op advies heb ik een aantal Floatbaden geboekt in een magnesium spa. Een uur drijven in warm magnesiumwater in een prikkelarme cabine. Het schijnt voor alles goed te zijn wat met lichaam en geest te maken heeft. Kom maar door! Na een liefdevolle uitleg gaat de deur van m'n privé kamer op slot en neem ik eerst een heerlijke douche. In de cabine is het toch echt wel zoeken naar de juiste houding. Wat leg ik onder m'n hoofd. Hoe voorkom ik dat er water in m'n oren loopt. Jeetje, dat zout prikt echt op kleine wondjes! Ja, zo lijkt het lekker te zijn. Hè prut, licht vergeten uit te doen. Toch maar die warme cabine weer uit en dan opnieuw m'n houding zoeken. Dat valt nog niet mee zeg, een uur ontspannen.